![]() |
|
![]() ![]() |
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
👑HanımAğa👑 ![]() |
![]()
Patates kızartırken iki şeye dikkat etmelisiniz Birincisi, soyup doğradıktan sonra bol suyla çalkalayın ve kuru bezle iyice kurulayın Çünkü kesik yerlerinde açığa çıkan nişasta, tıpkı bir tutkal gibi parçaları birbirine yapıştırır
İkinci dikkat edeceğiniz şey, onları yağdan çıkardıktan sonra hemen tabağa alıp tuzlamak Tuz fazla yağı ve buharı emer Kızartmanın yumuşamadan kıtırlaşmasını sağlar
______________________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
kızartmak, nasıl, olur, patatesi, İyi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|