Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Mayıs 2025, 22:11   #601
Bahtiyar
Her ihanet sevgiyle başlar..

Bahtiyar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Standart Cevap: İçinden Geçeni Söyle

Alıntı:
Regex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tamamdır kanka. Aynen öyle arada vBulletin 3'e heveslenenler oluyor ama lisansları olsa dahi malum vBulletin.org kapandığı için kaliteli dosyalara ulaşabilmek sıkıntı. Ayrıca isteğe özel eklenti paylaşımı ve hatta yazımı da düşünüyorum vaktim ölçüsünde. Yine lisans alım satımları için de aracılık sistemi olacak ama manuel (çünkü otomatik pazaryeri entegrasyonu için BDDK'dan lisans almak lazım, o da zor, R10 bile yapamadı daha). Ya da hukuki altyapısı yönünden riske girmemek adına üyeler arasındaki ticaretlerden kendileri sorumludur da diyebilirim bakalım. Çünkü farkındaysan R10'da falan da bazen lisans alımı için konu açan oluyor, diğer hesap/accountlar arasında konu kaynıyor. Yine satmak isteyenler de satamıyor.

Eskiye nazaran ilgi her geçen gün azalsa da içimizde farklı bir ukte vBulletin aşkı. PHP5 tamamen hostinglerden kalkana kadar da böyle devam eder. Aslında 3.8.11 PHP7 ile uyumlu çalışıyor ama eklentiler artistlik yapıyor. Onların kodlarını da düzenleyip uyumlu hale getirip paylaşabilirim de. Bir açayım da ne kadar ilgilenebileceğim, nasıl bir katılım olacak durumuna göre gerisini düşüneceğim. Kervan yolda düzülür.
Sen bir aç kanka. Ben eskisi gibi değilim ama en azından yine eski veya yeni birçok arızaya yardımcı olabilirim. Elimizden geleni yaparız her yer kapanmışken ilaç gibi olur valla.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bahtiyar isimli Üye şimdilik offline konumundadır