Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Mayıs 2025, 00:48   #8
Regex
#!/bin/bash

Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Standart Cevap: Teknik Gelişmeler

• @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımefendinin isteği üzerine postbit_legacy şablonunda kodsal düzenleme yapıldı. Artık boş bırakılan profil field alanları mesaj görünümünde görünmeyecek. Hangi alanı (örneğin meslek, ilişki durumu vs.) doldurursanız yalnızca dolu alanlar gözükecek.
  • Dedemin zamanından kalan passiveVid eklentisi silindi, yerine; 2 gün önce kodlamasını bitirdiğim [Rgx] Video Embedder kuruldu. YouTube (ve alternatif yolları olan YouTu.be, YouTube Shorts, YouTube Music, Mobil YouTube) dışında Vocaroo, TikTok, SoundCloud, Vimeo, Streamable platformlarından da direkt medya bağlantısını yapıştırdığınızda forum üzerinden çalışacak artık.

Vocaroo test: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Not: Eklentinin kaynak kodları yayılırsa, dağılırsa pis söverim. 4 gün uğraştım, bu alemde 20 yıla yaklaşan geçmişimde bunca nankörlük gördüm. Paylaşmak için yazmadım bu kodları, kanka uğruna çiğ tavuk yenir felsefesiyle kurdum buraya.

Alıntı:
Bahtiyar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
-Tiktok BB kod eklendi.
Cevaplama panelinde bulunan Tiktok simgesine tıklayıp tiktok linkinin sonunda bulunan örnek olarak; 7500473861792697618 kod içine eklemeniz yeterli olacaktır.
Hem BB kodla, hem de direkt TikTok'tan linki yapıştırarak ekleyebilirler artık. Demokraside çareler tükenmez. ^^

Ben yine alışılagelmiş rankıma, rengime dönüyom. Hadeyv.