Alıntı:
Regex Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; çok manyak bir vBulletin eklentisi yazıyorum kanka. Eklentinin adı; "Rgx Video Embeder". passiveVid üzerinden gitmiyorum, o fazlasıyla mazi oldu. Ama biliyorsun; YouTu.be, YouTube Shorts gibi şeyleri de ona ilk ben entegre etmiştim. Sıfırdan yazıyorum.
Çalışma mantığı aynı olacak ancak:
- Vimeo
- SoundCloud
- Vocaroo
- TikTok
- Streamable
sitelerini de destekleyecek. YouTube zaten Allah'ın emri. BB kodu yok, direkt linki çaktığın gibi embed'e dönüştürecek.
Uzun süredir aklımdaydı; bir türlü fırsat bulamamıştım. Şimdi başladım, hafta sonu biter diye düşünüyorum. Sana veririm -eklentiyi yani  - ancak 1-2 forum dışında kesinlikle dağıtmayacağım.
Uzun zamandır yoktum; biri demiş öldü, şimdi de yazsınlar; KRAL geri döndü!
|
Alıntı:
Jayus Nickli Üyeden Alıntı
Biriniz de şu foruma instagram eklentisi getirin. 
Vocaroo çok iyi bu arada, linki arıyorsun ses olarak gösteriyor falan mükemmel olur. 
|
Alıntı:
Regex Nickli Üyeden Alıntı
Developer mıyım ben burada? Bi' garip özel üyeyim hanımefendi. O kadarını da @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] efendi halletsin.
Aynen anladığın gibi, YouTube videoları gibi olacak Vocaroo üzerinden eklenen sesler de. XenForo'da medya eklentisine dahil etmişler ama halihazırda vBulletin için hiçbir yerde yok şu anlık.
|
Eline sağlık kanka. Ya vallahi bir süre önce @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'a aynısını instagram için uğraşacam demiştim ama el atamadım. Madem sen yapıyorsun ben hiç başlamıyım ahaha.
Ha sen ha ben olum ne farkeder sövdürme kendine şimdi.

Madem sen yapıyorsun ve bakıyorum heveslisin. Yap kanka bizde faydalanırız.