Konu: Absent
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Mayıs 2025, 13:11   #3
Absent

Absent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Standart Cevap: Absent

Alıntı:
Regex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sevdiğimiz bi' abimizdir, mizahı ve yerinde tespitleri sağlamdır.

Yok, bu sefer uzun yazmıcam. Sonra Gılgamış destanı diye adımı çıkartıyor. KahKaha da yok burada, tek kalırım vallahi.

Konuyu açayım da ilk mesaj bende rezerve olsun. 5 yıl önce kurulan, kurucusunun kendisi olduğu ve sonradan devrettiği forumda da üye sözlüğünü ilk ben açmıştım kah keh küh!
Sen öleceksin heralde hee.. Bi hastalığın falan mı var bilmediğimiz bu kadar kısa yazmış olabilmenin başka tarifi yok çünkü gülüm

Alıntı:
Jayus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim korkum yok zaten adımız çıkmış çıkacağı kadar o yüzden gılgamış destanı yazıyorum! Okumazsa elimden çekeceği var bilir o yüzden okumak zorundasın gülüm.

Şimdi şöyle başlayayım; Serkan benim hayatımda tanıdığım en şey insan, ımm şey anladınız siz onu. Anlayanlar anlamayanlara özet geçer. Ben bu yazıdan sonra ağır bir zorbalığa uğrayacakmış gibi hissediyorum, hatta kesin olarak emin olduğumu belirtmek isterim. Yine de durmak yok devamke.

Serkan, benim için sadece bir arkadaş değil, bir abidir. Ama öyle “abim” deyip geçilen cinsten değil; gerçekten varlığıyla sığınak gibi olan, bir kelimesiyle insanı toparlayan türden. Hayat bazen karmakarışık olur ya hani, işte o anlarda Serkan bir nevi harita gibi yönümü bulmamı sağlar. Sustuğumda sessizliğimi anlayan, güldüğümde gerçekten sevindiğimi hissedebildiğim nadir insanlardan.

Bazen ona öyle saçma şeyler anlatırım ki “Ya bu kıza ne olmuş yine” demeden beni dinler. Çünkü bilir: bazen sadece anlatmak isterim. Çünkü o dinlemeyi, anlamayı, yanında olmayı gerçekten bilen biri. Ve bu çağda böyle insanlar çok az kaldı be.
İşte bu yüzden seni sadece bir arkadaşım gibi değil, abim gibi seviyorum. Çünkü seninle kurduğum bağ, zamanın, mesafenin, sessizliklerin ötesinde bir şey. Herkesin bir iyi ki'si vardır ya hayatta, işte sen benim en sağlam iyi ki'lerimden birisin.

Ben bazen çok saçmalarım, bazen de içime kapanırım, ama ne olursa olsun bilmeni isterim ki: bu deli kız seni çok seviyor. Varlığını, dostluğunu, o kendine has Sekoluğunu. Hep hayatımda ol istiyorum, çünkü sen oldukça, dünya biraz daha eğlenceli bir yer gibi geliyor bana.

Yani uzun lafın kısası, Sekom seni hem çok seviyorum, hem de sana çok değer veriyorum. Zorbalık yaparsan yap, yazıyı okudun artık. Geri dönüş yok!
Ya sadece şu 'uzun lafın kısası' kısmını yazsan ya da hiç bişey yazmasan bile, ben bana olan sevgini biliyorum. Niye böyle uzun uzadıya yazıp hiç sevmediğim işi yapıp, okumak sorunda bırakıyosun beni şerrooo

Şaka bi yana, sende her zaman benim için değerli ve özelsin. Tek bi lafınla elimden geleni yapabileceğim, hatırı da değeri de boyundan çok çok büyük olan 1.50'mmsin sdkjgjsdgjlksldg