Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Mayıs 2025, 22:29   #5
Bahtiyar
Her ihanet sevgiyle başlar..

Bahtiyar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Standart Cevap: Teknik Gelişmeler

Alıntı:
Regex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] efendinin yoğun emrivakisi üzerine (oysa ben sadece birkaç yönerge sıralamıştım, bi' baktım rengim değişmiş) birkaç iç SEO düzenlemesi yapılmıştır.
  • Title ve Meta-Description baştan yazıldı.
  • h1 eklemedim, aslında o da gerek ama tema tasarımı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ya ait olduğundan sormadan dokunmak istemedim. Ana sayfada bulunan bazı h3'lerde içerikle ilintili anahtar kelime düzenlemesi yapıldı.
  • Dışarıdan da takip edildiği için kimseye taktik paylaşımı olmaması adına belirtmeyeceğim ekstra birkaç ufak tefek SEO düzenlemesi (bu vBSEO tarafında olabilir, teknik SEO dediğimiz kodlama bazında olabilir, içerik optimizasyonu olabilir; dediğim gibi söyleyemem ^^).

Nedir bunlar? Yenir mi?

Kısaca forum kullanımına hiçbir etkisi olmayacak bir şeyler. Ama arama motorlarında sıralama artışı sağlayacağından, yeni forumcuların burayı keşfetmelerinde, ya da ara sıra forum sitesi araştıran kişilerin buradan da haberdar olmalarında rol oynayacak. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] her zaman olduğu gibi ücretli backlink çalışmaları yaptırmıştı, ama iç ve dış SEO bir bütündür. Sadece bu maddi harcamaların ve verilen emeklerin karşılık bulması için On-Page tarafta birkaç iyileştirme diyelim.

2-3 haftaya sıralama aldığında Bahti açar artık duyurusunu. Kendimi özel üyeye çekiyom. Hadi görüşürüz.

Eline sağlık kanka. Hem işten dolayı çok yorgunum hem abimgil taşınıyor ona yardımcı olmaya çalışıyorum o yüzden PC başına geçemiyorum fazla. Daha fazla uzamasın diye senden istedim ne emrivakisi laaağn. Adamsın.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bahtiyar isimli Üye şimdilik offline konumundadır