Alıntı:
Regex Nickli Üyeden Alıntı
Duyurularda konusunu açarsın artık, aktif edince default ve bu dahil diğer temaları da silersin. Kanka aslında xPain teması da güzeldi, Esra ve Doğukan kullanım hakkını sana vermişti. Ama son 2-3 yıldır kapak attığı yerde etliye sütlüye karışmadan takılan lamer arkadaşın birisi wareze düşürünce özgünlüğü kalmadı. Herkes kolayca download edip kurabiliyor.
Sana bir şey söyleyeyim mi? Detaylı SEO analizi yapmadım ama senin burası Google'da çalışma yapılan anahtar kelimelerde çalıntı tasarım nedeniyle de çıkmıyor olabilir. Öyle bir muhabbet var çünkü. Eğer o herif temayı dağıttığında indirip bir sürü saçma sapan illegal linkler için açılan forumlara kurduysa birileri, tasarım divleri, CSS'i Google karalisteye almıştır. O yüzden kelimelerde gelmiyor. Temayı değiştirdikten 1 ay içerisinde sıralamada gelirse de ki Ongun demişti. Yine gelmezse iç SEO'suna bi' el atarız. Ama bence ondan. Gül gibi temayı wareze düşürüp içine ettiler.
|
Bu konudaki tecrübeni iyi biliyorum. Dediğin gibi yapalım bakalım. Akşam gerekli düzenlemeleri yapacam kanka. Çünkü çok güçlü çalışmalar yaptırdım ve aramalara girmedi henüz.