Bütün mesajları okudum. Herkese güzel dileklerinden ötürü teşekkür ederim. Çok mutlu oldum gerçekten. Bugün zaten ister sanal ister reel olsun çok güzel bir gün geçirdim yorgunluk dışında tabiki. Normalde işten erken çıkacakken aksine fazladan mesai yaptım.

Beklediğim ama kutlamayan ve beklemediğim halde kutlayan çok kişi oldu. Sorun etmiyorum öyle şeyleri aynı zamanda unutmuyorum. Kısaca herkese teşekkür ediyorum.
-Sürekli yanımda olan, varlığını hissettiğim yine çok insan var. Absent Seko abi, anatoLya Hülya abla, dostlarımdan Azra, Lord(Fatik abim) ve daha sayamadığım bir sürü nick/isim var.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...];
Bekliyordum böyle bir konu ama bu denli uzun bir yazı beklemiyordum kardeşim. Çok teşekkür ederim. Yıllardır tanıyıp gerek bugünü, gerek deprem zamanları dahil varlığımı sorgulamayan, aramayan, sormayan insanlar oldu. Kısa sürede güzel bir dostluk oluştu aramızda ve seni tanıdığıma gerçekten çok mutluyum. Şimdi whatsappta olduğu gibi hitap etmeyim, banlarlar vallahi.

Anladın sen onu. İyi ki varsın, hep var ol.
@
Yine hep varlığını hissettiğim, en ufak bir can sıkıntımı hemen farkedip üstüme taşla sopayla gelen dostum ahaha.

Sen de iyi ki varsın.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; deprem zamanlarından ötürü asla unutamayacağım insanlardandır Seko abi. Çünkü defalarca ulaşmaya çalışıp telefonum çekmeye başladığı zaman her şeyimle yakından ilgilenmeye, sürekli arayıp bir ihtiyacım olup olmadığımı hep soran insanlardan biriydi. Hatta; gelecek adına bile bana türlü türlü fikirler ve yollar sunmuş adamdı. Bizim o zamanlar aramız kötüydü. Kanlı bıçaklı değildik ama konuşturmuyorduk birbirimizi. Aklına bile gelmediğim dost bildiğim aramayan bir sürü insan vardı. Büyük bir karakter ve olgunluk göstermişti, unutmam kesinlikle.
@
Ablam benim. Çok seviyorum gerçekten. Çünkü ne zaman bir müddet uzaklaşsam veya sessizleşsem hemen yazar sorar ki bende yeri ayrıdır.
@
son zamanlar yine ne zaman sessizleşsem dürtükleyen dostlarımdandır. Seviliyorsun dostum.
------------------------------------
Birçok forumda konu açılmış o yüzden genel olarak yazmak istedim. Tekrardan güzel dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim.